Menu

Over Techned Benelux

TechNed® Benelux BV, voorheen bekend als Technor Benelux BV, is opgericht in 2008 door de broers Marcel en Erwin Geluk en is een fabrikant van explosieveilige producten met het hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Spijk, Nederland.

 

De kernactiviteit van TechNed® Benelux BV bestaat uit het ontwikkelen en produceren van (onderhoudsvrije) producten en systemen die helpen bij het oplossen van uitdagende situaties voor eindgebruikers. 

 

Ondertussen heeft TechNed® Benelux BV een kantoor geopend in Italië (TechNed Italy Srl) om de Zuid-Europese en Noord-Afrikaanse markt te bedienen. In totaal biedt TechNed® Benelux BV werkgelegenheid voor 25-30 FTE’s en zoekt regelmatig naar nieuwe collega’s.

Onze missie

Als fabrikant van hoogwaardige producten en systemen voor gebruik in gevaarlijke en industriële omgevingen waar onderhoud niet alleen duur is maar ook een veiligheidsrisico vormt, draagt TechNed® bij aan het groeiende bewustzijn van milieuvriendelijke systemen, zoals 100% recycling, vermindering van CO2-uitstoot en energiebesparing.

Onze visie

Betrouwbare (verlichtings)oplossingen en systemen die niet alleen voorzien in de primaire behoefte, maar ook zorgen voor veiligheid voor personeel en installaties in gevaarlijke en industriële gebieden.

V60 Momentum Advantage

Strak, Scandinavisch design gecombineerd met een hoop ruimte. De Volvo V60 biedt alles wat u van een moderne Volvo estate mag verwachten. Het oogstrelende interieur van de V60 en de vele, innovatieve functionaliteiten maken de V60 tot de ideale reisauto, zowel privé als zakelijk.

 

En als Momentum Advantage is ‘ie extra compleet uitgerust! Klik hier voor meer informatie.

Bel ons met uw vraag

+31 (0)183 63 12 95

Nieuws van Techned Benelux

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Techned Benelux Nieuwsbrief.